om ossExklusiv Naturstenmontering AB är ett väletablerat byggföretag som utför alla typer monteringsarbeten i natursten och plattsättning inom keramiska plattor. Vi arbetar med alla typer av natursten som marmor, kalk- och täljsten, kakel, klinker samt även mosaik. Företaget hjälper i huvudsak byggföretag i privata, offentliga och kommersiella miljöer som bostäder, restauranger, kontor och föreningar.

Exklusiv Naturstenmontering AB
Vi är ett familjeföretag som startades 2005 av Kent Pettersson, som jobbat med detta sedan slutet av 80-talet. Företaget har genom åren samlat på sig en gedigen branscherfarenhet och yrkeskunnande. Vi jobbar återkommande med gamla kunder och via referenser. Våra jobb kräver ofta det lilla extra och vi är vana att jobba åt uppdragsgivare där sekretess, pålitlighet och finish är ledord.

Etablerat byggnadsföretag i Stockholm
Exklusiv Naturstenmontering AB är våtrumsbehöriga genom Byggkeramikrådet BKR tidigare PER. Vi innehar ID06 och erforderliga försäkringar. Vi har hängavtal med facket, samt är medlem i Sveriges Byggindustrier, Svenskt Näringsliv och Stockholms Byggmästareförening.

 

Scan_Doc0093-1

Scan_Doc0093-2

Scan_Doc0093-3

Scan_Doc0093-4